U Bechyňské dráhy 1505, Tábor 390 02

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Kód produktu2512-15
Hmotnost0,0080
EAN8590396251206
Balení10,0000
Tenký beranní roh typu Edes Spiral, který má v technické zralosti smetanové plody.
Dostupnost na hlavním skladě: Na dotaz
Dostupné množství na prodejnách: 29,0 ks
Zobrazit dostupnost na prodejnách
Najděte svou prodejnu

Nalezeno prodejen: 5

Obchod VLASTA
29,0 ks
Dostupnost pro E-SHOP - IHNED Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • U Bechyňské dráhy 1505
  • +420 608 566 636
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Květinka VLASTA
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Husovo náměstí 629, Tábor
  • +420 736 469 933
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 17:00
Obchod VLASTA - zahrádkářské potřeby
Nedostupné
  • Havlíčkova 636, Tábor
  • +420 608 999 951
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Obchod VLASTA - chovatelské potřeby
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Havlíčkova 636, Tábor
  • +420 720 181 415
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Obchod VLASTA - Milevsko
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Masarykova 281, Milevsko
  • +420 775 887 537
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30

42,90 Kč

Cena bez DPH 38,30 Kč

Tenký beraní roh typu Edes Spiral. Plody jsou 20 – 25 cm dlouhé, v technické zralosti smetanové a v botanické zralosti červené barvy. Odrůda je vhodná zejména ke sterilizaci celých plodů bez předchozího odstranění semen. Spiralus se velmi dobře stáčí do pětilitrových sklenic (nepraská). V porovnání se svým maďarským konkurentem má Spiralus mírně vyšší vzrůst a delší plody. Před konzervací doporučujeme nechat lusky papriky po sklizni dva dny zavadnout. Zvýší se tím jejich odolnost k praskání při skládání do sklenice.

Parametry

Přihlásit odběr novinek

...už vám nikdy nic neunikne!!!