U Bechyňské dráhy 1505, Tábor 390 02

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Paprika zeleninová SPIRALUS pro rychlení i pole, světle zelený, nepálivý beraní roh

Kód produktu2512-15
Hmotnost0,0080
EAN8590396251206
Balení10,0000
Tenký beranní roh typu Edes Spiral, který má v technické zralosti smetanové plody.

42,90 Kč

Cena bez DPH 38,30 Kč

Dostupné množství na prodejnách Dostupnost na hlavním skladě Množství
29,0 ks
Zobrazit dostupnost na prodejnách
Najděte svou prodejnu

Nalezeno prodejen: 5

Obchod VLASTA
29,0 ks
Dostupnost pro E-SHOP - IHNED Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • U Bechyňské dráhy 1505
  • +420 608 566 636
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Květinka VLASTA
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Husovo náměstí 629, Tábor
  • +420 736 469 933
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 17:00
Obchod VLASTA - zahrádkářské potřeby
Nedostupné
  • Havlíčkova 636, Tábor
  • +420 608 999 951
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Obchod VLASTA - chovatelské potřeby
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Havlíčkova 636, Tábor
  • +420 720 181 415
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Obchod VLASTA - Milevsko
Nedostupné
Dostupnost pro E-SHOP - do 1 dne
Dostupnost pro osobní vyzvednutí na prodejně - IHNED
  • Masarykova 281, Milevsko
  • +420 775 887 537
  • obchod@obchodvlasta.cz
  • 8:00 - 16:30
Na dotaz

Tenký beraní roh typu Edes Spiral. Plody jsou 20 – 25 cm dlouhé, v technické zralosti smetanové a v botanické zralosti červené barvy. Odrůda je vhodná zejména ke sterilizaci celých plodů bez předchozího odstranění semen. Spiralus se velmi dobře stáčí do pětilitrových sklenic (nepraská). V porovnání se svým maďarským konkurentem má Spiralus mírně vyšší vzrůst a delší plody. Před konzervací doporučujeme nechat lusky papriky po sklizni dva dny zavadnout. Zvýší se tím jejich odolnost k praskání při skládání do sklenice.

Parametry

Přihlásit odběr novinek

...už vám nikdy nic neunikne!!!